Известие

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на облегалките на задната седалка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сваляне на облегалките на задната седалка

Колеги,
    Днес исках да напъхам в багажника на алфата една броня и един преден капак за фиат брава, но неможах да ги събера в багажника и трябваше капака да го връзвам на покрива на алфата а бронята да я карам в купето на колата ( поне там се събра ) та въпроса ми е как се свалят задните облегалки на задната седалка на Алфа Ромео 166, че ако ги бях свалил нямаше да имам проблем.
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 1999

Първоначално публикувано от todorgg Покажи съобщение
    Колеги,
    Днес исках да напъхам в багажника на алфата една броня и един преден капак за фиат брава, но неможах да ги събера в багажника и трябваше капака да го връзвам на покрива на алфата а бронята да я карам в купето на колата ( поне там се събра ) та въпроса ми е как се свалят задните облегалки на задната седалка на Алфа Ромео 166, че ако ги бях свалил нямаше да имам проблем.
    Щеше между седалката и багажника има метална преграда, единствения отвор е ски багажника
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Колега,под самите подглевници има едни черни пластмасови като тапи,като ги вдигнеш има едни щифтчета,които се издърпват с отверка(примерно) и ги издърпваш.Мисля,че така беше-някъде из форума имаше тема със снимки.

Comment

Първоначално публикувано от sanata Покажи съобщение
        Колега,под самите подглевници има едни черни пластмасови като тапи,като ги вдигнеш има едни щифтчета,които се издърпват с отверка(примерно) и ги издърпваш.Мисля,че така беше-някъде из форума имаше тема със снимки.
        Така де Сашо, но това няма да му помогне на човека за това което иска

Comment

За това което иска определено няма да му помогнеме,ама за това което пита може и да му помогнеме.

Comment

Първоначално публикувано от sanata Покажи съобщение
            Колегата пита за облегалките на задните седалки.......
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
              Щеше между седалката и багажника има метална преграда, единствения отвор е ски багажника
              Благодаря колега!
              А случайно да знаете тази кора под задното стъкло как се сваля, че искам да си сложа една щора на задното стъкло?

Comment

Първоначално публикувано от todorgg Покажи съобщение
                Благодаря колега!
                А случайно да знаете тази кора под задното стъкло как се сваля, че искам да си сложа една щора на задното стъкло?
                Едни щипки има които се откопчават откъм багажника, май имаше и рапидки, ама не съм я свалял от 2 години .. не съм сигурен и ТРЯБВА ДА СЕ СВАЛИ облегалката на задната седалка

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                  Едни щипки има които се откопчават откъм багажника, май имаше и рапидки, ама не съм я свалял от 2 години .. не съм сигурен и ТРЯБВА ДА СЕ СВАЛИ облегалката на задната седалка
                  А третия стоп как?
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                    А третия стоп как?
                    О това вече е елементарно - има си винчета да развиеш, после да откачиш букса за нахраване и това е.
                    Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщение
                      О това вече е елементарно - има си винчета да развиеш, после да откачиш букса за нахраване и това е.
                      Винтчетата са 2 с шестограм 4 ако не се лъжа буксата е лесна за откачване

Comment

Благодаря за информацията, че третия ми стоп светят през едно и ме дразни...
                        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                          Благодаря за информацията, че третия ми стоп светят през едно и ме дразни...
                          Много са им скъпи крушките бе да ги .... доколкото си спомням 3-4 лева 2 крушки, а те са общо 10 и на мен така преди ми светеха само 2

Comment

Колко вата са крушките?
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

И последно не разбрах как се свалят облегалките?

Comment

Working...
                              X